Sukutapaaminen Tampereella 14.6.2003

Etusivu Ajankohtaista Suku Vaakuna Sukuseura Sukukokoukset Sukukirjat Jäsenyys Yhteystietoja


Urjala 2018 Urjala 2015 Tervakoski 2012 Urjala 2009 Toijala 2006 Tampere 2003 Ellivuori 2000


Toisen Heikkilä-Berggren -sukuseuran järjestämän sukutapaamisen kokouspaikkana oli Ahlmanin maatalous- ja kotitalousoppilaitos ja sen vehreä pihapiiri. Osallistujia tässä juhlassa oli paljon oletettua enemmän, mikä aiheutti juhlajärjestelyjen kannalta omanlaisiaan kommelluksia. Onneksi sää oli kaunis ja sukusopu hyvä. Syy väen paljouteen lienee ollut tärkeä etappi sukuseuran toiminnassa: kahden esi-isämme Kallen ja Yrjön uunituoreet sukukirjat esiteltiin juhlassa.

Päivän ohjelma alkoi klo 14 tupaten täynnä olleessa luentosalissa. Tilaisuuden avasi Antti Reunanen ja ohjelmassa oli paljon suvun omin voimin esittämää musiikkia. Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous pidettiin muun ohjelman lomassa. Sukuseuran hallituksen puheenjohtajalta puheenjohtajalle siirtyvän oltermannin sauvan luovutti entisen puheenjohtajan, Matti Perkoilan rouva Kaisa Perkoila.

Sukukirjojen julkaisemisen ohella iltapäivän aikana kuultiin Yrjö Salon esitys suvun esipolvista. Historian havinaa oli myös eri sukuhaarojen edustajien puheenvuoroissa heidän kertoillessaan menneiden sukupolvien elämänvaiheista.


Kokouskutsu:Ohjelma:


Vuosikokouksen pöytäkirja